Davina Michelle

vr 21.02.2025

Davina Michelle ken je nog van ‘Liefde Voor Muziek’ en de megahit ‘Hoe Het Danst’. En ze is klaar voor meer! Met nieuwe muziek onder de arm komt ze in 2025 naar Trixxo Theater Hasselt.

Davina Michelle komt terug naar België! Na heel wat uitverkochte shows in Vlaanderen zal de Nederlandse zangeres haar nieuwe songs voorstellen in Trixxo Theater Hasselt op 21 februari.

Als P!nk zegt dat je beter klinkt dan zij ooit zal klinken, dan is dat een compliment dat je nooit meer vergeet. In een reactievideo op Youtube waren dat de woorden van de populaire Amerikaanse zangeres toen ze de cover van ‘What About Us’ hoorde. “Who is this?” Dat was Davina Michelle, en vanaf dat moment is haar leven compleet veranderd.

Davina Michelle heeft het dan ook allemaal: een aanstekelijke podiumprésence, een onfeilbaar gevoel voor hits en een klok van een stem. In thuisland Nederland maakte ze gigantische indruk met de singles ‘Duurt Te Lang’, ‘Skyward’ en ‘Better Now’, hier in België gingen de ballen nog meer aan het rollen met ‘Hoe Het Danst’ (een duet met Marco Borsato).

Sindsdien is er geen houden aan de zangeres. Ze won talloze prijzen, deed mee aan het tv-programma ‘Liefde voor Muziek’, gaf een spectaculaire performance tijdens Eurovision Songfestival in 2021 en verkoopt alle mogelijke concertzalen uit.

Dat Davina Michelle de gevoelige thema’s in haar songs niet schuwt, laat ze ook weer zien met haar nieuwe single ‘I Said No Sir’, waarmee ze het gesprek over seksuele intimidatie wil openen.

vr 21.02.2025Timing volgt

Tickets

  • Officiële tickets
  • Veilig betalen

Aan de kassa betaal je 2 euro extra servicekosten.
OrganisatorFKP Scorpio

Schrijf je in en ontvang onze nieuwsbrief